Commenti: 2
 • #2

  Fam. M&G Gospodaru (lunedì, 20 luglio 2015 10:48)

  Am ales sa-mi spun parerea BILINGV ! O data pentru compatriotii mei - ROMANII , si nu in ultimul rand in cea mai folosita limba internationala - Engleza ! De ce ? Pentru a acoperi o cat mai mare masa de oameni dornici de a vedea CETATEA ETERNA in cele mai bune conditii si la un pret decent . Visul orcarui roman si nu numai : Cazare buna si la un pret bun , eventual si cu mic dejun cuprins in pret , zona geografica vascularizata de multe mijloace de transport cu acces rapid la centrul orasului si la obiectivele turistice ,restaurante , magazine ,cafenele , pub-uri , pizzerii , etc . locuri de parcare gratuite , eventual , etaj inferior in cladire ingrijita ,
  vecini civilizati , Wi-fi free , acces nelimitat la bucatarie total utilata ( Familistii stiu de ce ) baie proprie , utilitati fara restrictii ( aer conditionat , apa calda + prosoape - sampoon , uscator , etc ) program flexibil la intrarea (checkin) cat si la parasirea locatiei (checout). Si .. am constatat cu uimiresi bucurie ca se poate asa ceva !

  B&B CLEMENTINA este tinuta in totalitate de doi oameni tineri care prin rezultatele obtinute dau impresia unor oameni cu zeci de ani de experienta in domeniul hotelier.

  Pentru toate cele scrise mai sus RECOMAND 100 % - B&B CLEMENTINA.

  Fam. M&G Gospodaru.......... Bucuresti / Romania .

 • #1

  Impianto fotovoltaico (lunedì, 13 aprile 2015 11:34)

  Un saluto a tutti, complimenti ;-)